Шок във Фермата: Сълзите на Андрей Арнаудов разтърсиха всички!

Шок във Фермата: Сълзите на Андрей Арнаудов разтърсиха всички!
5 (100%) 1 vote

Калин Терзийски разплака Андрей Арнаудов!

Андрей Арнаудов се разплака на раздяла с писателя Калин Терзийски. Той, заедно с плеймейтката Ася Капчикова излизат тази вечер от селскостопанското шоу „Фермата”.

Текстописецът излиза по здравословни причини. Не само водещият и продуцент на шоуто са разстроени от решението на Калин Терзийски.

Калин Терзийски

Андрей Арнаудов се разплака за Калин Терзийски

Останалите участници също са тъжни от последното решение на Кайо. Те го наричаха душата на фермата и той определено много ще им липсва.

„Не искам да се показвам пред зрителите като болен дядо. Винаги съм знаел, че фермерския живот е много тежък, но сега го изпитах и на гърба си. Мислех, че съм готов за трудностите, но уви. Не е във възможностите на човек да контролира всичко, дори и собственото си тяло”, философски заключи Терзийски.

На излизане той сподели още, че имал прескачане на сърцето, докато бил в играта, но искал да се покаже като корав човек, затова не се оплаквал.

Припомняме, че в началото на шоуто Калин терзийски показа завиден инат и с готовност се включваше във всяка една задача, която му бе поставена. Той не се оплакваше и не хленчеше, а показа завиден инат и хъс за работа.

Но след като издържа близо два месеца без да сложи алкохол в устата си, накрая се поддаде на порока си. Той изпи две бутилки и се проведе в безизходно положение.

Калин Терзийски припадна и с това уплаши останалите фермери. Веднага бе извикана спешна медицинска помощ и той бе на системи. След като заболяването му се влоши и опасността за живота му нарасна, той бе закаран в болница.

Но въпреки че лекарите не му даваха да се върне в шоуто, той се показа като корав българин и отново се завърна във „Фермата”. След като разбра, че повече не може да издържи на напрежението и на непосилния труд и заради това напуска формата по Би Ти Ви.

Калин Терзийски дълго време се бори със зависимостта си към алкохола. Той на няколко пъти отказва чашката, дори е влизал в клиника за алкохолици, но все не е успявал да ес отърве от порока.

Сега има желанието отново да пробва и това е също една от причините да напусне „Фермата”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар