Цецка Цачева изнагля до краен предел

Според нея Радев дава такива обещания, защото знае, че няма да стане президент
0

Според нея Радев дава такива обещания, защото знае, че няма да стане президент

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, която отива на балотаж с кандидата за президент на БСП ген. Румен Радев, след като на първия тур отстъпи, изнагля до краен предел.

Цецка Цачева алармира, че има преливане на гласове в полза на ген. Радев от друг от кандидатите за държавен глава и допълни, че според информацията, с която разполага, това се е случило още по време на първи тур. Тя посочи, че това е станало от хората, които застават зад Пламен Орешарски.

Цецка Цачева е категорична, че зад Румен Радев прозира бившият министър-председател Пламен Орешарски. Тя посочи, че няма абсолютно никакви съмнения, че двете политически сили играят заедно. Според нея зад Радев стои твърдо БСП, а от изборната нощ и ДПС.

Цецка Цачева
Според нея Радев дава такива обещания, защото знае, че няма да стане президент

Цецка Цачева заяви, че опонентът й застрашава европейските ценности с популизма. Тя подчертава, че подобно говорене може да си позволи само човек, който знае, че няма да стане президент и няма да му се налага да изпълнява обещанията си.
Дали обаче кандидатът за държавен глава на ГЕРБ не изпитва страх, че може да бъде победена на балотажа и заради това да прави опити да разубеди почитателите на Радев?

Тя посочи, че не е в компетентността на президента да обещае, че ако на границата дойде семейство с деца ще срещнат отпор с жива сила, за да се върнат обратно или пък, че пенсията ще стане най-малко 300 лева.

На въпроса дали е останала шокирана от резултата от първия тур, след като според всички социологически агенции тя щеше да има преднина, Цецка Цачева отговори, че ако е загуба това да говориш истината и да назоваваш нещата с точните им имена, значи е изгубила.
Въпреки това тя не желае да дава популистки обещания, които само да галят слуха и да гъделичкат сетивата, а в същото време са крайно нереалистични, пише vesti.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.