Край на сагата с Анджелина Джоли и Брад Пит

0
5/5 - (1 vote)

Холивудската двойка се споразумя за децата

Най-после се видя краят на сагата с Анджелина Джоли и Брад Пит.

Припомняме, че най-големият проблем между световноизвестните актьори, бяха децата. И двамата настояваха да получат попечителство върху тях.
Тези дни Анджелина Джоли получи поредния тежък удар, след като научи, че две от децата й изявяват желание да живеят при Брад Пит.

Пакс и Шайло са заявили категоричното си желание, че искат да останат с баща си след развода му с Анджелина Джоли.
Те винаги са предпочитали неговата компания и връзката между тях е много силна и емоционална.
Разбира се това е поредният тежък удар за холивудската актриса, защото това обърква сериозно плановете й и няма да може да направи това, което бе намислила.

Анджелина Джоли
Холивудската двойка се споразумя за децата

Междувременно представители на разпадащото се холивудско семейство разкриха, че са постигнали споразумение за попечителството над шестте им деца.
Въпросното споразумение е било постигнато преди около седмица, но бе обявено пред медиите едва сега.

Съгласно споразумението децата ще останат под попечителството на Анджелина Джоли, но Брад ще има правото на „терапевтични визити”.

Припомняме, че звездната двойка хвърли бомбата през септември, обявявайки, че се развеждат.
Актрисата бе тази, която подаде молбата за развод, посочвайки като основна причина за искането си непреодолими различия.
Двамата актьори имат общо шест деца три, от които са техни биологични, а останалите три са осиновени. Те са на възраст между 8 и 15 години, пише pik.bg.

Припомняме, че първата среща на Брад Пит с децата след раздялата му с актрисата бе повече от трогателна. Тя се проведе в присъствието на психотерапевт. Актьорът бил толкова развълнуван, че след дълго време има възможността отново да види отрочетата си, че не успял да сдържи емоциите си и се разплакал като малко дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.