Това е голямата любов на Асен Блатечки (ФОТО)

Това е голямата любов на Асен Блатечки (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Очевидно актьорът най-накрая е преосмислил живота си

Вече няма никакви съмнения, че това е голямата любов на Асен Блатечки.

След множеството любовни драми, през които премина, Асен Блатечки е убеден, че именно тази жена е любовта на живота му. Може би вече тръпнете в очакване да разберете коя е тя. Веднага ще ви кажем, за да не ви терзаем повече.

Става въпрос не за коя да е жена или пък за поредното попълнение в колекцията му, а за жената, с която са минали през хиляди бури и въпреки това продължава да е до него – Катерина Горанова.

Оказва се, че Асен Блатечки е по-влюбен от всякога в съпругата си. Двамата прекарват все повече дни заедно и често могат да бъдат засечени до с приказват на кафе като току-що влюбена двойка.

Асен Блатечки

Очевидно актьорът най-накрая е преосмислил живота си

Очевидно на лошото момче на българското кино най-накрая му е дошъл акълът в главата и е решил да се кротне.

След като половинката му бе подложена на унижението да понесе множеството изневери на Асен Блатечки, сега е неин ред да се наслади на живота.
Катерина Горанова издържа стоически на всички унижения и вероятно най-накрая и нейното търпение е получило възнаграждение.
Според запознати от актьорските среди, двамата с актьора изживяват втори меден месец.

Носи се мълвата, че Асен Блатечки окончателно е приключил връзката си с модела Диляна Попова. Вече се отбива от време на време в дома й само за да види малкия и да занесе месечната издръжка в размер на 800 лева.
Припомняме, че неотдавна моделът изрева, че тази сума е твърде малка за отглеждането на дете.

Повече от очевидно е, че е свикнала да живее на широко и да разполага със средствата на богатите си гаджета и сега й се вижда много трудно да съумее да побере разходите в тази сума, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар