Глория прекали: Решението й втрещи всички!

Глория няма равна в амбициите си, тика Симона към върха с цената на всичко
0

Глория е нахъсана да направи от щерка си звезда!

Поп фолк идвата Глория е на път да направи Симона Загорова известна певица с цената на всичко. Тя иска наследницата й да се превърне в звезда на музикалния небосклон.

А известно е, че гласовитката от Две могили наумили ли си нещо, тя гони поставената си цел до край. Така ще направи тя и със Симона, прогнозират колежки от бранша.

Глория
Глория няма равна в амбициите си, тика Симона към върха с цената на всичко

Затова пайнерката упорито действа по набелязаната си цел. Примата на чалгата затова е взела дъщеря си със себе си, на турне из страната.

Тя е взела Симона на обиколката из страната, като за първи път акостира във Враца. След това те ще пеят в Ябланица, Кулата и различни други градове на Северна България. После чаровната поп фолк дивата се зарекла да тръгне да пее и по селата.

Глория вече е финансирала няколко клипа на наследницата си. Тя е вложила немалко средства в няколко песни и клипа на Симона Загорова.

Тя е взела дъщеря си за подгряваща певица на своите концерти, като билетите за това са на народни цени.

Във Враца Глория пяла три часа. Там музикалната фурия е изпълнила и съвместна песен с дъщеря си Симона, парчето „носталгия”.

Тя вече е решила да обикаля и по-малките населени места, като по този начин иска да вкара дъщеря си в бранша. Амбицията на Глория е известна.

Певицата иска да направи Симона своя достойна наследница и това не е от сега. За кариерата си тя влага много, а сега като орлица бди нейната иначе даровита дъщеря да заеме място в музикалната гилдия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.