Жестока секира виси над главата на Ирина Тенчева: Това, което ще научи довечера, ще я смаже! (още подробности)

Жестока секира виси над главата на Ирина Тенчева: Това, което ще научи довечера, ще я смаже! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Ирина Тенчева ще остане потресена от истината, която я застига тази вечер!

Полуфиналът на Вип Брадър ще гледаме от 20 часа тази вечер по Нова телевизия. На метри преди голямата победа от битката ще трябва да се откажат двама от съквартирантите и то не по тяхно желание.

Днес зрителите ще имат шанса да изгонят две от най-недолюбваните си лица в Къщата в Нови хан и за никого не е изненада, че първото от тях е именно Ирина Тенчева. Половинката на Иван Христов се превърна в най-мразената звезда в шоуто този сезон, но днес тя ще научи колко точно не я обича публиката.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева ще си тръгне от Къщата на Вип Брадър тази вечер, зрителската омраза ще я срази

Ирина Тенчева ще трябва да си тръгне от формата първа, но не това ще я срине психически, а онова, което лично ще види и чуе – а именно множеството нападки, злобни коментари и дори злостни обиди, залели страницата на предаването в социалната мрежа през отминалите близо два месеца.

За жена с егото и самочувствието на Ирина Тенчева, този удар ще е по-жесток от всеки друг и тепърва предстои да видим как ще реагира тя, за да се защити. Не само Тенчева обаче ще си събере багажа и ще се изнесе от „санаториума“ на Големия брат.

По всяка вероятност това ще направи и Кака Лили, която против всички правила на играта, се превърна в галеницата на Биг Брадър и през цялото време беше спасявана от задължителните за всички останали номинации.

Лилия Вучкова обаче не се терзае особено много по въпроса, а вече дори е стегнала багажа си и няма търпение да се прибере у дома, където я чака любящият й съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар