Мая Илиева остави всички без думи (ФОТО)

0

Вдовицата на Георги Илиев се увлече по Хелоуин

Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева остави всички без думи.

И тя като много други уважи католическия празник Хелоуин и посети един от столичните барове пременена като жена на индиански вожд.
Напоследък все повече известни личности залитат по отбелязването на Хелоуин и изглежда Мая Илиева също не прави изключение от тази модна тенденция.

Мая Илиева заедно с нейни приятели, са вдигнали щуро парти в едно от столичните заведения.
Компания на пременената вдовица на покойния бос Георги Илиев правила Кристина Милева.

За огромно съжаление на всички дежурни плейбои, които търпеливо чакали апетитен улов, през цялото време до бившата изгора на Деян Донков бил плътно новият й приятел Васил. Той е собственик на верига модни бутици.

Мая Илиева
Вдовицата на Георги Илиев се увлече по Хелоуин

И докато няма никакво съмнение, че Мая Илиева непрестанно е под прожекторите на медиите, то приятелката й Кристина все още не е сред най-известните лица на нощна София.

Всъщност макар и да не се говори много за Кристина Милева, то тя със сигурност има всички данни да се нареди в тази група. Освен, че е в топ пет на най-скъпо платените български модели зад граница тя е получавала годежен пръстен два пъти (до момента). Единият от тях е бил от актьора Деян Донков, а другият – от един от най-известните фотографи на Ботуша – Симоне Фалчета.

Може би е излишно да уточняваме, но все пак не може да не споменем, че не е приела нито едно от двете предложения като се има предвид, че не е с нито един от двамата. Все още не е ясно дали планират брак с новия й приятел, но очевидно любовта им е доста силна, след като са заедно навсякъде.

Фенове на Мая Илиева се пошегуваха, че все още продължават да гадаят от кое индианско племе е костюмът с перата на вожда, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.