Най-шантавите бюлетини от президентските избори (ФОТО)

Най-шантавите бюлетини от президентските избори (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Творците разширяват фолклора върху бюлетините

За отминалите президентски избори със сигурност ще се говори още дълго време, но този път някои бюлетини, направо избиват рибата.

В този материал ще ви представим някои от най-интересните бюлетини от вчерашните избори.
Ругатните, нови предложения за кандидати на „Дондуков”2 и презервативи, са само част от бисерите, изрисувани по бюлетините.

При все, че глобата за селфи с бюлетина в тъмната стаичка е 1000 лева, българинът очевидно не се плаши и продължава да върши всевъзможни изцепки.
Дори напротив, „творците” разширяват фолклора си върху бюлетините.
Очевидно е обявена не само надпревара за нов държавен глава, а и за бисери, написани, нарисувани и залепени по бюлетините.

бюлетини

Творците разширяват фолклора върху бюлетините

Един от гласуващите категорично е написал, че отказва да участва в поробването си. На практика това означава, че човекът, гласувал с тази бюлетина не си е харесал нито един от участниците в изборната надпревара и може би е наясно, че по този начин неговият глас отпада.

Не липсват и бюлетини с еротичен привкус. Очевидно, човекът гласувал с тази бюлетина е недоволен от живота в България и дори я е сравнил с жрица на любовта. За да подсили ефекта на думите си, е залепил и презерватив върху своята бюлетина.
Очевидно се е подготвил предварително за своето творение като се има предвид, че си е набавил и тиксо.

Друг недоволен от политическия живот в страната е допълнил квадратче с хиксче и отстрани е написал: „Спрете да се подигравате с българските граждани”. Така и не става ясно обаче какво трябва да означава написаното накрая, което гласи: „Харесвам ваше снимка”.

Не липсват и ентусиасти, които са си направили труда да издигнат свой кандидат върху бюлетините. Един от тях е подал „реално” попълнена бюлетина за нашумелия напоследък диджей у нас – Mascota, пише zajenata.bg.

biuletini2 biuletini1 biuletini

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар