Ани Салич разцепи ефира

Ани Салич разцепи ефира
5 (100%) 1 vote

Новинарката е категорична, че за нея най-важна е ролята на майка

Известната новинарка Ани Салич разцепи ефира на Нова тв.

Тя направи изключително горещи признания за екранния си пратньор Николай Дойнов, който до неотдавна бе един от най-желаните ергени в страната.
Ани Салич бе категорична, че колегата й има изключетилно лек характер и работата с него е песен.

Освен това тя разкри, че Ники Дойнов е много непринуден човек, който може да си свали дори и боксерките, без да се притесни.
Тези горещи разкрития Ани Салич направи в неделното предаване на Нова тв „Комбина”.

Към днешна дата новинарката е категорична, че единствената правилна стъпка, която е правила през годините, е оставането й в телевизията. Именно това е мястото, от което можеш да научаваш все нови и нови неща и допълни, че не може да си представи, че някой ден ще й се наложи да застане пред камера без екранния й партньор Ники Дойнов да е до нея.

Ани Салич

Новинарката е категорична, че за нея най-важна е ролята на майка

Ани Салич посочи, че в семейството й са се раждали само силни жени. Тя посочи, че дъщеря й Хана носи силния характер на бабата, на която е кръстена.
За водещата на централната емисия новини по Нова тв, най-важна е ролята на майка. Тя не крие желанието си всяка събота и неделя семейството да се събира заедно и да прави баница.

По отношение на това доколко успява да е добър новинар, Ани Салич е категорична, че това могат да кажат само хората.

Припомняме, че неотдавна стана ясно, че новинарката се е захванала с ресторантьорски бизнес заедно с брат си, с когото дълги години бяха в лоши отношения и не си разменяха дори една дума.
Тя обаче се надява, че двамата са успели да заровят томахавката и съвместният им бизнес ще е прекрасно ново начало за отношенията им, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар