Скандалната истина за Ирина Тенчева и Иван Христов

Скандалната истина за Ирина Тенчева и Иван Христов
4.5 (90%) 2 votes

Опосумът го е закършил доста сериозно

На бял свят излезе скандалната истина за Ирина Тенчева и Иван Христов.

Може би мнозина от вас са се запитали как така Ирина Тенчева е един от съквартирантите във ВИП Брадър, при положение, че съпругът й Иван Христов е един от продуцентите на риалити в конкурентната Би Ти Ви.

Оказва се, че половинката на Ирина Тенчева вече не е това, което беше. Припомняме, че преди години Иван Христов бе милионер. От няколко години насам обаче той регистрира печалби, които са в пъти по-малки от очакваното. Този факт довел до сериозна финансова криза в семейството.

Именно поради тази причина той изпратил Ирина Тенчева да се излага във ВИП Брадър – шоуто, което тече в ефира на Нова тв.

Ирина Тенчева

Опосумът го е закършил доста сериозно

Основните финансови проблеми на опосума дошли с фалита на КТБ. От това той и колегата му Андрей Арнаудов олекнаха с милион.
Те все още са в очакване на парите си като продуценти и водещи от ТВ7, но едва ли някога ще ги дочакат, посочват запознати.

Като се има предвид, че медията фалира, те вероятно никога няма да получат тези пари.
Ирина Тенчева по никакъв начин не допринася за семейния бюджет, тъй като не работи от доста време. Тя дори била щастлива, че най-накрая ще е от полза за семейството си като се има предвид хонорара, който ще прибере за участието си във ВИП Брадър.

Носят се слухове, че лично Иван Христов настоял пред продуцента на ВИП Брадър – Нико Тупарев, с когото са приятели, жена му да остане до края.
Разбира се Тупарев изигра много добре картите си, представяйки Ирина като изключително грижовна съпруга и майка. Няма да е изненада, ако в крайна сметка именно тя излезе победител.

До финала на шоуто остават броени дни, а напрежението в къщата вече е на границата и не е изключено всеки момент в къщата да избухне грандиозен скандал, пише kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар