Изненадваща вест за Михаел Шумахер

Изненадваща вест за Михаел Шумахер
5 (100%) 1 vote

Според Рос Браун, пилотът е дал много обещаващи признаци

Бившият технически директор на „Бенетон“ и „Ферари“ Рос Браун съобщи изненадваща вест за Михаел Шумахер.

Макар и не съвсем конкретна, новината за състоянието на легендата от Формула 1 – Михаел Шумахер, е позитивна.
В качеството си на бивш технически директор на „Бенетон“ и „Ферари“ Рос Браун бе част от двата отбора, с които германецът спечели седемте титли.

Припомняме, че в края на 2013 година Михаел Шумахер получи тежка мозъчна травма по време на каране на ски във Франция. Една година по-късно мениджърът му Забине Кем обяви добрата вест, че Михаел Шумахер, е излязъл от комата и следва фаза на дълга рехабилитация.

Михаел Шумахер

Според Рос Браун, пилотът е дал много обещаващи признаци

От тогава няма почти никакви новини за състоянието на Михаел Шумахер. Най-върлите му почитатели продължават да се надяват, че той ще успее да се справи и очакват с нетърпение мига, в който ще чуят добра новина за състоянието му, отбелязва „24 часа”.

Според Рос Браун, пилотът е дал много обещаващи признаци. Той обяви, че всеки ден се молят тези признаци да стават все повече и повече.
Семейството на легендарния пилот от Формула 1 е решило да споделя в тесен кръг това, което се случва по време на лечението му.

Рос Браун заяви пред Би Би Си, че е длъжен да се съобрази с желанието на семейството му и на този етап не може да разкрие повече подробности за състоянието на Михаел Шумахер.

Все още никой не се наема да каже със сигурност има ли светлина в тунела и дали Михаел Шумахер ще успее отново да се изправи на крака или ще остане прикован за леглото.
Със сигурност близките му се надяват да се случи истинско чудо, но дали надеждите им ще бъдат попарени или ще се сбъднат, само времето ще покаже, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар