Лиляна Павлова категорична: Бойко Борисов няма да подаде оставка! (Вижте първото изявление на ГЕРБ)

Лиляна Павлова категорична: Бойко Борисов няма да подаде оставка! (Вижте първото изявление на ГЕРБ)
5 (100%) 1 vote

Лиляна Павлова първа коментира резултатите до момента от изборите

Лиляна Павлова заяви, че няма основания за оставка на Бойко Борисов

Лиляна Павлова проговори след първите резултати от изборите за президент на България. Регионалната министърка е първата представителка на ГЕРБ, която коментира случващото се в изборния ден. Павлова заяви, че тя и съпартийците й все още нямат нагласа да коментират резултатите, тъй като такива нямало.

Лиляна Павлова

Лиляна Павлова

„Аз и всички в ГЕРБ сме оптимисти, защото виждате че разликата се стопява. Факт е, че премиерът каза че ще подаде оставка, но докато няма резултати, ние вярваме, че ще сме първа политическа сила. В момента няма основания и причина да се подава оставка. Залагали сме да водим позитивна кампания и истинна.

Други кандидати осеяха кампанията с жесток популизъм“, заяви още Павлова.

Виждаме, че имаме една важна подкрепа, която ни дава увереност да продължим. За първи път от 10 години България е в подем и икономически пик, не трябва да го загубим, заяви още регионалната министърка.

Балотажът ще е спорен и ние ще търсим подкрепата на всички избиратели. Балотажът е за евроатлантическата ориентация и нашия опонент, който ще доведе държавата до нестабилност, заяви още Павлова. Хората трябва да изберат държавата да се развива или да се обърне към неяснотата, допълни тя.

Ако потърсим подкрепата на ДПс, това означава да управляваме след това с тях , а това не е позицията на ГЕРБ, каза министърката на въпрос дали ГЕРБ ще търси подкрепата на ДПС за балотажа, предават от bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар