Яна Маринова и Радина Кърджилова се хванаха за косите (Вижте защо не се понасят)

Гласувайте за статията

Яна Маринова и Радина Кърджилова не могат да се дишат, от първи приятелки станаха врагове

Актрисата Яна Маринова обяви война на първата си дружка Радина. Прясната родилка й отмъкна главна роля под носа.

Двете колежки от скоро не могат да се гледат, камо ли да се понасят. Такъв слух витае из актьорските среди. До преди време бяха най-големи приятелки покрай хитовия сериал „Стъклен дом”.  А сега са си обявили тиха война.Радина Кърджилова и Яна Маринова

Повод за непримиримостта им една към друга бил изборът на Радина Кърджилова да играе в новата българска лента „А 12”. Който ще тръгне по екраните догодина.

Филмът е продължение на „А 11” където Яна Маринова пресъздаде образа на учителката Лина. Която трябваше да укроти група глезени ученици. Актрисата спечели международно признание и се очакваше тя да участва в продължението на хитовия филм.

Само, че в последния момент била изместена от досегашната си приятелка Кърджилова. Тя побесняла от нерви и започнала словесна атака срещу Радина.

Според запознати прясното мамче било предпочетено пред Маринова. Защото колежката й била известна с буйния си нрав. Имала навика да се намесва в работата на сценаристите. А освен това имала и големи претенции за високо възнаграждение, предават от електронното издание  hotarena.net.

Из актьорската гилдия се говори, че озверената актриса не пропускала да обиди по-младата си колежка.

Радина за сега си мълчала и не обръщала внимание на нападките. Но пък се оправдавала, че честно е спечелила ролята. Като се явила на кастинг. Дали пък не се чувства виновна, че така заби нож в гъба на доскорошната си дружка, се чудят из актьорските среди. И очакват да видят до къде ще стигне враждата между двете красавици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар