Анджелина Джоли и Брад Пит се споразумяха

Брад и Анджелина от времето, когато бяха щастливи заедно
0

Анджелина Джоли измъкна мъжа си от разследването на ФБР

Макар да са в процес на развод, съпрузите Анджелина Джоли и Брад Пит още се подкрепят в живота – пише „Уикенд“. След скандала, че актьорът е бил и крещял на едно от децата им, красавицата изтърпя цели 4 часа разпит на ФБР, за да оправдае бившия си – отбелязва изданието.

Анджелина Джоли даде дълги и обстоятелствени показания пред Федералното бюро за разследване за случилото се на борда на частния самолет, пътуващ от Франция към Калифорния. След този полет звездите обявиха развода си.

Според неофициална версия в деня на полета Брад Пит и Анджелина Джоли са се скарали ужасно. Тогава актьорът ударил 15-годишния си син Мадокс. Звездата напълно съдействала на разследващите, които поговорили и с някои от децата, за да разберат какво всъщност се е случило на борда на самолета.

Брад и Анджелина от времето, когато бяха щастливи заедно
Брад и Анджелина от времето, когато бяха щастливи заедно

Продължаващото разследване е основна причина де на продължи разводът между Брад Пит и Анджелина, тъй като тя се стреми да получи пълно попеч0ителство, но и актьорът иска да гледа децата. Именно от разследването ще стане ясно дали той ще получи възможност да има по-големи права над наследниците си.

Брад Пит вече се съгласи да дава проби за употреба на наркотици и алкохол, а също така да се среща с децата само в присъствието на психолог – пояснява изданието.

5/5 - (1 vote)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.