Германия се тресе от мегаскандал: Кой окичи с полумесец църквата в Кьолн?

Германия се тресе от мегаскандал: Кой окичи с полумесец църквата в Кьолн?
5 (100%) 2 votes

Германия се тресе от мегаскандал: Кой окичи с полумесец църквата в Кьолн?

Германия се разтърси преди дни от мегаскандал, който засенчи и панаира с Меркел. След като канцлерът на страната се окичи с бурка и бе обявена за майка на бежанците и мащеха на собствения си народ, последваха и други ексцесии.

Вижда се как над Бранденбургската врата се развява знамето на Ислямска държава, а на върха на катедралата в Кьолн се е окичил полумесец със звезда. Това са част от кадрите във филм, които предизвикаха истинска буря в германските медии. Според автора на филма, не е забравен и Октоберфест. Според неговата версия на този фестивал ще бъдат забранени свинското и бирата.

Цялото видео е направено от американската консервативна организация „Secure America Now“. И пропагандната му цел е, да предупреди, колко са опасни бежанците за Европа и в частност за Германия.

Вестник Stern вече определи този запис за абсурден. Според автора на статията, между видеото и изборите в САЩ има връзка, въпреки че авторът го отрича. Huffington Post също свързва това видео с кампанията в САЩ.
Според автора на статията , създателите на видеото са свързани с Републиканската партия на Доналд Тръмп и всъщност той стои зад него.

„Катедралата в Кьолн с полумесец на върха, Октоберфест с табели на арабски и разбира се, без алкохол и свинско месо – така привържениците на Тръмп представят Германия в близко бъдеще“, се казва в статията.

Германският вестник Bild пък побърза да публикува статия, озаглавена „Тръмп използва страшно видео в предизборната борба „. Основното послание на клипа е: „Смелите джихадисти успяха да спечелят Германия и да разширят халифата. Внимавайте, американци, страната ни не може да свърши така“.

Германия се тресе от мегаскандал заради филм

Германия се тресе от мегаскандал заради филм

Със сигурност имиграционната политика е една от основните точки в кампанията на Доналд Тръмп. А самият той често пъти демонстрира, че е готов на всякакви крайности в името на властта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Германия се тресе от мегаскандал: Кой окичи с полумесец църквата в Кьолн?”

  1. видео

    юни 16. 2017

    Определено Турция ще сътвори огромен конфликт не само в Европа но и в целия свят.

Добавете коментар