Голямо щастие в живота на Цвети Стоянова

Голямо щастие в живота на Цвети Стоянова
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова реши да постави ново начало в живота си

Голямо щастие споходи Цвети Стоянова. Грацията реши да постави ново начало в живота си и се събра официално с любимия си Александър Любенов. Двамата вече живеят по един покрив и нищо чудно много скоро да зарадват близките си с още по-добра вест.

Гимнастичката и футболистът са заедно от цели три години. След случилото се Александър Любенов решил, че е време отношенията му с красавицата да се задълбочат и да навлязат в следваща фаза.

След трансфера си от Локомотив София към Локо Пловдив, той помолил ръководството на тима отново да бъде върнат в столицата. Любенов не издържал далеч от Цвети Стоянова. За щастие желанието му било уважено от ръководството на отбора и той е бил върнат отново в столицата.

Футболистът предложил на 21-годишната грация да заживеят заедно. За целта той наел апартамент в София. Близките на Цвети Стоянова са много щастливи от решението на двамата влюбени да се съберат.

Роднините на красавицата се опасявали, че връщайки се в апартамента на баба си в „Надежда“, тя отново ще посегне на живота си. След изписването от „Пирогов“ красавицата е била настанена в частен рехабилитационен център в столица. От там Александър Любенов я отвел в наетия от него апартамент.

Както вече стана ясно, грацията ще присъства на бенефиса на ансамбъла в края на този месец. От сега е ясно, че над нея ще бдят няколко гарда, които няма да допуснат журналистите да я притесняват с въпроси около инцидента.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова се събра с любимия си

Красавицата продължава да се възстановява след скока, който едва не се оказа фатален за нея. Следващия месец тя ще замине за Германия. Там ще се подложи на още няколко операции. Но те ще бъдат предимно козметични – за заличаване на белезите, които останаха по тялото й след инцидента, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар