Цецка Цачева категорична: Аз съм следващия президент, Борисов няма да подаде оставка

Цецка Цачева категорична: Аз съм следващия президент, Борисов няма да подаде оставка
4 (80%) 3 votes

Цецка Цачева е категорична, че тя ще спечели президентските избори

Цецка Цачева вярва, че хората я харесват

Цецка Цачева е убедена, че тя ще спечели изборите за президент тази неделя. Кандидатът за държавен глава, издигнат от ГЕРБ, заяви категорично пред камерите на Нова телевизия, че тя ще е следващия президент на България.

Цецка Цачева е убедена, че ще спечели изборите

Цецка Цачева е убедена, че ще спечели изборите

„Не се притеснявайте, ще съм следващият президент на република България и няма да се наложи Борисов да подаде оставка“, заяви Цачева по повод ултиматума на премиера, че ако тя не излезе победител още на първи тур, той ще подаде оставка.

Вече бившият председател на Народното събрание смята, че е успяла да спечели доверието на хората, които са се вслушали в посланието й. „Обръщах се и към всички. Главен опонент ми е политичесаката апатия и призовавам гражданите към избирателна активност.“.Това още заяви в ефира на Нова тв кандидатът за президент Цецка Цачева.

Запитана дали наистина си прилича с ген.Румен Радев, тя заяви: „Абсолютно не. Първо аз съм представител на партия център-дясно. ГЕРБ е истинската народна партия. Ценностите, които изповядваме, са европейският път на развитие на България. В личностен план пък втори мандат съм председател на НС.

Умея да водя диалог, да туширам напрежението, имала съм контакти с немалко политици и държавници, мога да съм върховен главнокомандващ“.

Относно това дали е казала, че тя е „за“ това да паднат санкциите срещу Русия: „Категорично не съм го казала. Аз заявих, че ние сме част от общото решение за падане на санкциите срещу Русия, но те трябва да се преразгледат“.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев пък заяви относно Турция: „Когато изпълни всички критерии и условия да стане част от ЕС, може и да стане. Добре звучи да има казарма, знаем носталгията на старите хора. На този етап не можем 100 милиона годишно да дадем за това. Те са необходими за нашата армия“, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар