Цвети Стоянова заминава за Германия (Хубавицата на лечение в чужбина)

Цвети Стоянова заминава за Германия (Хубавицата на лечение в чужбина)
5 (100%) 2 votes

Цвети Стоянова ще се подложи на лечение в Германия

Цвети Стоянова вече е добре, среща се с приятелки и се храни нормално

Цвети Стоянова заминава за лечение в Германия. Красивата гимнастичка ще се подложи на рехабилитация, която да й помогне да се възстанови по-бързо от падането от шестия етаж през лятото. Тя ще замине на 18 ноември, ден след бенефиса на съотборничките си от ансамбъла по художествена гимнастика.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова

Цвети ще присъства в Арена Армеец но лекарите ще преценят в каква степен да бъде участието й. В Германия пък хубавицата ще остане в продължение на един месец.

От лечението й там се очаква да подпомогне възстановяването на мускулатурата, която е атрофирала след трите месеца на легло в „Пирогов“, където беше настанена с опасност за живота.

Близки до грацията разкриват, че състоянието й става все по-добро с всеки изминал ден и те вече забелязват как се завръща спортният й дух. Бабата на Стоянова сподели, че внучката й вече се храни нормално и излиза с приятелки.

Възрастната жена се вижда всеки ден с внучката си. Тя потвърди, че Цвети живее на семейни начала със своя дългогодишен приятел Александър Любенов в столицата. Доскоро футболистът играеше в пловдивски отбор, но сега е вратар в „Локо“ (София).

Преди фаталния полет през лятото, когато Стоянова по неизвестни до момента причини реши да посегне на живота си, тя също делеше един покрив със Сашо. Често обаче преспивала и при баба си в бл. 314 на столичния кв. „Надежда“. Именно оттам посред бял ден Цвети полетя от страховитата височина и като по чудо оцеля, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар