Цвети Стоянова избяга от злокобния апартамент

Гласувайте за статията
Гимнастичката Цвети Стоянова заживя на квартира с приятеля си

Цвети Стоянова, която на 14 юли се размина на косъм от смъртта, се е изнесла от апартамента на баба си в столичния кв. „Надежда“. Грацията се е преместила да живее в жилище под наем заедно с футболиста Александър Любенов – пише в. „Уикенд“.

След фаталния инцидент, когато Цвети полетя от шестия етаж, грацията претърпя серия тежки операции в „Пирогов“, а лекарите направиха всичко възможно, за да я спасят. Близките на момичето обаче треперели тя да не се върне към кошмарния ден и не искали нищо да не й напомня за него. Затова настоявали гимнастичката да се махне от злокобния апартамент. Досега никой не й е задавал фаталния въпрос какво се е случило в злокобния ден. Дори лекарите не посмели да попитат това, за да пазят психиката й.

Цвети и Александър живеят на семейни начала от 3 години

Цвети и Александър живеят на семейни начала от 3 години

Цвети Стоянова и Александър живеели на семейни начала от 3 години. Красивата гимнастичка искала напълно да заличи белезите, затова щяла да се подложи на нова операция. Момичето щяло да присъства на бенефиса на златните момичета в „Арена Армеец“ на 17 ноември, но за сигурността й щели да се грижат няколко охранители. Те имали за задача да пазят пострадалата грация от интереса на журналистите, за да не се травмира допълнително – пише в заключение седмичникът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар