Весела Кюлева забрави Емил Кюлев (Не се появи дори на помена му)

Гласувайте за статията

Весела Кюлева напълно е забравила разстреляния си мъж

Весела Кюлева не почете паметта на банкера

Весела Кюлева забрави за Емил Кюлев. Вдовицата на банкера не си направи дори труда да се появи на помена за смъртта му, макар че благодарение на наследените от него милиони води луксозния си живот.

Весела Кюлева

Весела Кюлева

Бившата секретарка на банкера, убит през 2005 г., която успя да се превърне в негова официална съпруга, живее нов живот и вече съвсем е забравила човека, който й подари живот на кралица. Весела много бързо прекъсна и траура по Кюлев още след смъртта му и за нула време с парите, които наследи, си намери нов мъж.

Вдовицата се омъжи за футболиста Мартин Станков, от когото дори роди дете, и заедно харчат милионите на покойния банкер. Явно щастието й е толкова голямо с новия й по-млад съпруг, че съвсем е забравила ангажиментите си на вдовица. Дори не си прави труда да уважава помените на убития Кюлев.

С бели цветя и червено вино единствено служители на Емил Кюлев почетоха паметта му. 11 години от смъртта на банкера само синовете от първата му съпруга и подчинените му затрупаха последния му дом с бели рози, и то дори ден по-рано. Гробът му е близо до този на Георги Илиев и Иван Тодоров-Доктора. Там обаче така и не се появи вдовицата му Весела.

Най-вероятно заета покрай разправиите си със Станков. Футболистът успя за нула време да профука богатството, което покойният Емил Кюлев остави на половинката си. И едва не докара до фалит сочената за една от най-богатите вдовици у нас. Станков се намърда в леглото на Кюлева буквално дни след убийството на мъжа й. Двамата имаха афера, преди блондинката да се превърне в съпруга на богаташа, а след сватбата Станков отново започна да се увърта край нея заради парите на мъжа й.

Двамата дори сключиха брак след убийството, но безумните инвестиционни планове на бившия футболист едва не разориха Весела. Той я посъветва да инвестира в книжа от държавния дълг на Гърция. Което й е струвало над 80 милиона евро, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар