Жана Бергендорф разби семейството си с лъжите си

Жана Бергендорф разби семейството си с лъжите си
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф отблъсна дори майка си с лъжите си

Жана Бергендорф окепази публично майка си

Жана Бергендорф разби семейството си с лъжите си. Дори и най-близкият й човек – нейната майка, не иска да я вижда след купищата небивалици, които певицата избълва по неин адрес във ВИП Брадър. По време на участието си в риалитито вироглавата Бергендорф окепази публично родителката си, която откакто се помни, върти волана на таксиметрова кола, за да изхранва двете си дъщери.

Майката на Жана Бергендорф се отрече от нея

Майката на Жана Бергендорф се отрече от нея

Жана направи разтърсващо признание за своето минало – била изоставена от майка си Анета и в продължение на няколко години живяла в сиропиталище. „За майка ми бяха по-важни други неща като мъжете й и да изкарва пари. За мен беше по-добре да живея в сиропиталище, тъй като мъжете й ме смазваха от бой. От 12 до 18 години живях в пансион“, шокира телевизионната аудитория на „Големия брат” Жана Бергендорф.

Тези думи на психически неуравновесената певица са проболи като с кама сърцето на Анета. Жената не можела да повярва, че собствената й дъщеря изрича в телевизионен ефир подобни слова.

След епизода, в който Жана буквално срина майка си със земята, клетата жена спряла да гледа риалитито и едва ли някога ще прости постъпката й. Анета няма обяснение както е накарало Бергендорф да говори подобни небивалици в ефир и дори и да го е направила, за да привлече състраданието на зрителите, не можела да оправдае грозните думи на неблагодарната си дъщеря.

След като родителката и двете й дъщери били изоставени от таткото, Анита работела денонощно, за да може да отгледа момичетата.

Повече от 10 дни, откакто Жана и Кака Лара станаха жертви на първите двойни елиминации във „ВИП Брадър“, Бергендорф не се е видяла все още с майка си. Не защото няма време, а защото самата жена не желае да се вижда с наследничката си. „Аз вече имам само една дъщеря!“, отсякла Анета, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар