Шефът на Фонд „Земеделие“ Румен Порожанов точи държавни пари заради любовница (Вижте защо го разследват)

Шефът на Фонд „Земеделие“ Румен Порожанов точи държавни пари заради любовница (Вижте защо го разследват)
5 (100%) 1 vote

Станалият известен със скандалните си афери шеф на Държавен фонд „Земеделие“ Румен Порожанов отново е на прицела на разследващите.

Този път Румен Порожанов е разследван от две министерства по обвинение в злоупотреба с държавни пари с една-едничка цел – да има възможност да се усамоти с новата си млада любовница. За целта той й отпуска командировъчни, каквито принципно не й се полагат и двамата заминават на любовно-работно пътуване.

От инспектората на Фонда вече са започнали свое разследване срещу шефа си, в което се включва и министерството на външните работи. Конкретният повод е работна среща на европейско на ниво на шефовете на разплащателните агенции, провела се на 12-14 октомври в Братислава, Словакия. На нея присъства не само Румен Порожанов, но и въпросната дама на сърцето му, чието име е Вирджиния Драгомирова, пише hotarena.net.

Тя е младши експерт във Фонд „Земеделие“, занимаващ се с плащанията по Програма за развитие на селските региони и като такава няма никакво право да бъде командирована на подобни срещи на високо ниво за сметка на държавата. Нейният шеф и любовник обаче преценява друго и я замъква със себе си в ролята й на преводач, от какъвто той принципно се нуждае, но не е Вирджиния човек, който може да му свърши тази работа, защото и нейният английски куца.

За да не бъде заподозряна още веднага измамата, както и техните прекалено лични отношения, любовниците отпътуват отделно – Румен Порожанов със самолет, а Драгомирова със служебна кола на Фонда. Заминаването им е два дни преди срещата в Братислава и преди това се отбиват първо в Белград, а после и във Виена, където се държат свободно като влюбени гълъбчета и консумират любовта си като невиждали.

За този секс-туризъм, на двамата са им пуснати командировъчни, които поемат пътните разходи, нощувките и храната. Така любовниците могат на воля и на аванта да се отдадат на страстта си на гърба на родния данъкоплатец, който пълни хазната и на фонда. По други сметки, воаяжа на Румен Порожанов и Вирджиния е излязъл около 5 хиляди лева.

Румен Порожанов е замесен в поредна скандална афера

Румен Порожанов е замесен в поредна скандална афера

Докато тези факти стават публично достояние, няма как да не споменем и че шефа на Фонд „Земеделие“ се води щастливо влюбен. Сега обаче всички негови колеги шушукат за него и любовницата му, както и за тяхната безгранична наглост, а той се оправдава, че Вирджиния му е била преводач, но май по-скоро са практикували френския език. На връщането от Братислава двамата са се прибрали заедно със служебната кола и от много бързане даже я ударили.

Това не първата и със сигурност няма да е последната подобна афера, в която се забърква Румен Порожанов. Въпреки че вече е в предпенсионна възраст, из Фонда е познат като Румен Виаграта. Той до такава степен е хлътнал по младата си любовница, че дори й е поверил ролята на ковчежник, който прибира „едни пари“ от земеделците, уредили се с европейски и държавни субсидии. Драгомирова обаче въобще не му е толкова вярна, колкото той си мисли, а това твърдение съвсем скоро ще бъде подплатено с пикантни снимки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар