Цвети Стоянова се изнесе от фаталния апартамент

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова не иска нищо да й напомня за опита за самоубийство

Цвети Стоянова ще бъде с охрана на бенефиса на гимнастичките

Цвети Стоянова се изнесе от фаталния апартамент, от който полетя на 14 юни. Красивата гимнастичка не иска нищо да й напомня за трагедията, която едва не й коства живота и затова е решила да смени изцяло обстановката. В момента Цвети живее на квартира заедно с приятеля си – футболиста на Локомотив София Александър Любенов.

Цвети Стоянова се възстановява

Цвети Стоянова се възстановява

Хубавицата вече се вижда с хора, демонстрира добро настроение и е почти същият човек, твърдят нейни колежки. Роднините и близките й обаче треперят над нея и ревностно я пазят от любопитството на непознати и медии, тъй като треперят над крехкото й душевно равновесие. Страховете на всички са да не би кошмарните спомени от трагедията да я поболеят психически и тя да изпадне в тежка депресия.

Преди няколко дни Стоянова се показа за първи път публично след тежкия инцидент. Нейната най-добра приятелка от ансамбъла – Цветелина Найденова, пусна тяхно селфи и зарадва феновете на другото Цвете.

Пострадалата грация е покрила очите си с козирката на бейзболна шапка, но по кожата на гръдния кош личат белези вероятно от зараснали разкъсвания, получени по време на падането.

На Цвети Стоянова й предстои нова операция за премахването на белезите по тялото от падането й след последвалите животоспасяващи интервенции в „Пирогов“, предават от retro.bg. Тя ще присъства на бенефиса на Златните момичета в „Арена Армеец“ на 17 ноември, но за сигурността й ще се грижат няколко души. Те ще имат за задача да предпазят пострадалата грация от интереса на журналистите и светкавиците на фоторепортерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар