Люси Иларионов стана като фиданка (Снимки как се е стопил)

Люси Иларионов стана като фиданка (Снимки как се е стопил)
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов започва да прилича на себе си, от времето когато беше слаб и елегантен

Режисьорът Люси Иларионов е станал напълно неузнаваем. След операцията в Турция няма следа от шишкавия и дебел мъж, в който се беше превърнал.
Люси оперира стомаха си като му изрязаха част от него. После мина на диета и вече е свалил повече от 70 килограма. Няма го шкембето му, което му пречеше. Бузите му са хлътнали и започва да прилича на момчето от едно време преди да надебелее. Резултатите, които е постигнал са повече от впечатляващи. Подмладил се е и се е избавил от куп заболявания. От които страдаше заради прекомерното си напълняване. Напълно си заслужаваше да плати 10 000 долара на частната клиника в Анкара, предават от hotarena.net. Докторите го избавиха от тежките проблеми.Люси Иларионов 4
Иларионов бе забелязан в компанията на любимата си Ани Хоанг да прави шопинг из столичните бутици. Заради новата си визия на продуцента му се наложи цялостно да подмени гардероба си. Старите му дрехи направо му висят и Люси с удоволствие си избираше нови. Като заложи на по-ярките разцветки от есенната колекция на млад роден дизайнер, видяха папараците на „България днес”.

Както вече се чу Людмил предложи брак на своята приятелка певицата Ани Хоанг. Двамата решили да минат под венчило през следващото лято. А до тогава Иларионов се надява да махне още излишни мазнини от тялото си. За сватбата да бъде като нов. Елегантен и тънък като фиданка. Така с Ани ще бъдат една прекрасна двойка за най-важния ден в живота си.

Разгледайте снимките на Люси Иларионов в галерията и вижте колко се е стопил!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар