Щерката на Жени Живкова е истински кошмар за мъжете

Щерката на Жени Живкова е истински кошмар за мъжете
3.5 (70%) 2 votes

Определено е наследила диктаторския стил на Тодор Живков

От близкото обкръжение на модния дизайнер Жени Живкова издават, че наследницата й Андреа Стефанова, е истински кошмар.

Оказва се, е на щерката на Жени Живкова пърхането с мигли и излишните превземки са й чужди. За сметка на това обаче тя очевидно е взела всички черти от прочутия си прадядо – бившия първи Тодор Живков.

При все, че не помни диктатора от Правец, 20-годишната наследница на Жени Живкова е от момичетата с характер.
Запознати твърдят, че дъщерята на Жени Живкова е истински ужас за мъжете и успява със завидна лекота да ги води за носа точно така, както навремето Тодор Живков водеше цялото Политбюро.

Жени Живкова

Определено е наследила диктаторския стил на Тодор Живков

Последното гадже на Андреа вероятно няма да се задържи дълго време до нея освен, ако няма железни нерви и неизчерпаемо търпение, пише „Таблоид”.
Изгората на наследницата на Тато е неин колега от университета в Лондон, откъдето тя усвои световната мода до най-малката тънкост и тръгна по дизайнерските стъпки на майка си Жени Живкова.

Отдалече си личи спартанското възпитание, което е получила Андреа. Както вече споменахме лигавите момичешки номерца и пърхането с мигли са й чужди. Тя даже се хвалела пред приятелки, че не си губи времето да чака някой да я заговори. Ако си хареса някой младеж, винаги тя прави първата крачка към него.

Точно по този начин пленила и сърцето на настоящия си приятел, който иначе е прекалено сдържан англичанин. Андреа го поканила на пъб в английската столица да ударят по една бира и нещата между тях се получили.

Няма да сгрешим, ако кажем, че наследницата на Жени Живкова е половин англичанка като се има предвид, че изкара тийнейджърските си години в Лондон.
Не можем да не отбележим, че тя е една от малкото, които след като са завършили в чужбина се завръщат в родината си, където да прилагат знанията, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар