Слънцето изчезва за две седмици през ноември? (Ще потъне ли Земята в мрак?)

Гласувайте за статията

За 14 дена Слънцето няма да огрява Земята, тъмнината ще завладее зелената планета

Според слухове, разпространяващи се в интернет Слънцето ще се скрие от 14 до 29 ноември. Земята ще потъне в мрак за две седмици. Това твърдят източници, които се позовават на изтекла информация от космическата агенция НАСА. От там отричат да има подобни твърдения и документи, твърди „Дейли стар”.

Според носещата се мълва из социалните мрежи, обаче информацията е подкрепена с изключително поразителни подробности. Които могат да бъдат измислени, ако не са истина само от професионално подготвен специалист астроном. Става дума за астрономически феномен между планетите Юпитер и Венера, предават от електронното издание retro.bg.Слънцето няма да грее

Двете планети ще си взаимодействат тъй като ще се подредят една до друга. Разликата между тях ще е само 1 градус. Което от своя страна ще доведе до засилване на светлината, която отразява Венера. И тя ще засвети 10 пъти повече от Юпитер.

Поради тази причина газовете на планетата гигант ще се нагреят.  В Космоса ще бъдат изхвърлени газове под формата на водород. Когато водородът достигне до Слънцето ще се получи взрив. Който ще промени цвета на звездата в синкав.

По този начин светлината, която достига до Земята ще намалее драстично. Което ще създаде усещането, че Слънцето свети по-слабо. И на нашата планета светлината ще е малко. За да отмине ефекта от астрономическия феномен ще са необходими около две седмици.

Според слуховете информацията била изнесена в доклад от Чрлз Болден. Въпреки, че от НАСА категорично опровергават това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слънцето изчезва за две седмици през ноември? (Ще потъне ли Земята в мрак?)”

  1. Ангел Иванов

    юни 25. 2017

    Пълни глупости ! Слънцето не се влия от количествата водород на Юпитер, още повече от разположението на планетите по техните орбити. Няма как Юпитер да повлияе на Слънцето. По-скоро обратното. Юпитер и всички останали планети са хванати в гравитационна прегръдка от нашата звезда. Мисля, че такава дезинформация няма как да разпространи НАСА, още по-малко нейни учени в разни жълти таблоиди и сайтове. Прекалено несериозно е български новинарски сайтове да отдават значение на такива откровени лъжи. Моля ви, не плашете хората с такива откровени лъжи. Особено лековерни са тези, които нямам никава атрономическа грамотност и култура.

Добавете коментар