Ирина Тенчева направи неочаквано признание за отношенията си с Иван Христов

Ирина Тенчева направи неочаквано признание за отношенията си с Иван Христов
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева направи неочаквано признание за Иван Христов

Ирина Тенчева шокира с признанието си за Иван Христов. Към днешна дата продуцентът я носи на ръце и едва ли подозира какво е било първоначалното мнение на половинката му за него.

Пред съквартирантите си блондинката направи признание, което никой не е очаквал от нея. Тя заяви, че някога Иван Христов бил за нея просто един телевизионен шут. Тя допълни, че в началото той дори не е бил симпатичен.

Напомняме, че когато тя започна връзка с него все още беше госпожа Сарачинова. Иван Христов беше женен за колежката й Вихра Петрова, от която има дъщеря.

Битката за сърцето му спечели Ирина. След раздялата с Вихра, двете дами не веднъж си разменяха публично обиди. След като се разведе с първата си съпруга, продуцентът заживя под един покрив с настоящата си любима. Многочленното семейство обитава луксозна къща в полите на Витоша.

Ирина Тенчева сподели, че всъщност Иван Христов я преследва цял един живот. Двамата са учили в едно училище, но са били в различни класове. След това са следвали заедно във факултета по журналистика, пише Ретро.бг.

Ирина Иван

В началото Ирина Тенчева никак не харесвала Иван

По-късно животът отново ги среща. Още докато е била пиар на Тенчева често й се налагало да контактува с Иван. Тя не крие, че от дуото Иван и Андрей, вторият й е бил по-симпатичен. Дори без ум не й минавало, че някой ще свърже живота си с този на Иван. Тя сподели, че двамата просто са били на различна вълна. Поведението на Христов в ефир никак не се вписвало в представите на Тенчева за идеалния мъж.

Но след като започнала да работи с него, мнението й коренно се променило. Към днешна дата двамата се разбират чудесно. Преди време споделиха, че дори имат планове за още едно дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар