Това е новата изгора на принц Хари (ФОТО)

Това е новата изгора на принц Хари (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Списъкът с имената на приятелките му вече е километричен

За никого не е тайна, че принц Хари не може да бъде озаптен.

Въпреки гневните изригвания на баба му – кралица Елизабет Втора, принц Хари продължава да държи целия кралски двор на нокти и да реди изцепка след изцепка.
Не е случаен и фактът, че принц Хари бе определен като любовчия. Мълвата носи, че е имал кратка любовна авантюра не само с Кейт Мидълтън, а и със сестра й Пипа Мидълтън.

Ако трябва да бъдат изброени имената на всички девойки, минали през леглото на принц Хари, то несъмнено списъкът ще е доста дълъг.
Факт е обаче, че по-малкият син на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз и до ден днешен успява да запази статута си на един от най-желаните ергени и то не само във Великобритания, а в световен мащаб.

принц Хари

Списъкът с имената на приятелките му вече е километричен

Папараците непрекъснато му дишат във врата и се опитват да научат нещо повече за интимния му живот, който наистина е доста богат. Изглежда поредният им опит се е оказал доста успешен. Според новата мълва, която пълзи все по-настоятелно из Великобритания, принц Хари е в интимна близост с американската актриса Мегън Маркъл.
Двамата са заедно вече от няколко месеца.

Според писанията в местните медии, едно от доказателствата за връзката на принца с актрисата е общата им снимка в Кралската ложа по време на турнира в Уимбълдън.
Изданието „Мирър” отбелязва на страниците си, че на профилите на Меган в социалните мрежи често пъти се появяват снимки от Бъкингамския дворец.

На този етап обаче никой не може да потвърди със сигурност дали романсът на принца с американската актриса е истина. Не бива да забравяме и факта, че голяма част от дамите, които уж са били част от интимния живот на принц Хари, са му приписани от медиите, без да имат нищо общо с истината, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар