Калин Терзийски разкри какво е преживял

Калин Терзийски разкри какво е преживял
5 (100%) 1 vote

Писателят изплака, че иска да се върне във „Фермата”

Писателят Калин Терзийски проговори за случката, поради която бе приет по спешност в болница.

Той разкри, че не за пръв път преживява подобно нещо и подчерта, че едно болно сърце не може да издържи на подобен тип натоварвания, на каквито са подложени във „Фермата”.
Калин Терзийски сподели, че се чувства сравнително добре. Единственото му неразположение е това, че е леко изнервен поради факта, че е в болница и най-вече, защото се е наложило да бъде приет по спешност.

Това бяха думите, които писателят изрече от болничната си стая. Припомняме, че той бе приет в болница „Софиямед” по спешност със съмнение за прединфаркт.
Калин Терзийски не крие, че много се е изплашил от случилото се. Той сподели, че е преживявал подобни аритмии и друг път и предположи, че причината за тях са физическите натоварвания, на които се е подложил.

Калин Терзийски

Писателят изплака, че иска да се върне във „Фермата”

Пред единия на продуцентите на „Фермата” – Андрей Арнаудов, писателят заяви категорично, че едно болно сърце, каквото е неговото, не може да издържи на подобен род натоварвания.
Веднага след това помоли Андрей да предаде на останалите участници в риалитито, че се чувства добре, има силен дух и ще преодолее и това изпитание.

Терзийски сподели през сълзи, че трудът, който се полага при такива примитивни условия, каквито са във „Фермата” прави хората много близки и допълни, че има огромно желание да се върне отново при тях.

Пред камерата застана и кардиологът д-р Александър Гърков. Той обясни подробно какво е състоянието на Калин Терзийски. От думите му стана ясно, че са му били направени кръвни изследвания и му е бил поставен холтер, който ще следи състоянието на сърцето му за 24 часа.
След като бъдат разчетени резултатите от холтера ще бъде взето решение за състоянието му и начина, по който трябва да продължи лечението му, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар