Бомба: Поли Генова съсипана, слиза от екран!

Гласувайте за статията

Поли Генова страшно изморена, слиза от екран за ужас на феновете й!

Поли Генова вече няма да е на екран. Певицата няма да води музикалната класация „Българския топ 40” по БНТ.

Изпълнителката опроверга слуховете, че е изтикана от медията. Тя сама пожелала да не се появява повече на екран. Причината били огромните ангажименти на певицата, която искала да да се отдаде изцяло на музиката.

Поли Генова

Поли Генова слиза от екран, а на нейно място се готви да застане Йоанна Драгнева

Блондинката, която ни прослави на „Евровизия” била затрупана с ангажименти.

Поли Генова се оказала на ръба на силите си и затова се отказала от екран. Тя непрекъснато пътува за концерти в чужбина и записва нова парчета не у нас, а в Залцбург, Австрия.

Освен това блондинката участва в няколко театрални постановки, като трябва да отделя време и за репетиции. Затова и като водеща в БНТ просто не й стигало времето, идвало й в повече.

Поли Генова е искала да се изявява и на екран, но не й стигало времето. Тя постоянно закъснявала за снимки, а това коствало неустойки за продуцентите.

Накрая певицата признала, че няма сили за това и заради което вече е насрочено прослушване кой да заеме местото й пред камерата.

Според слуховете за стола й на водеща се гласяла колежката й Йоана Драгнева. Гаджето на актьора Ненчо Балабанов в момента е общинска съветничка, но нямала нищо против всяка седмица да се показва на екран за музикалната класация.

Тя била убедена, че ще съчетава умело политическите си и служебните си ангажименти в медията. От БНТ са потвърдили, че Йоана Драгнева се явила на кастинг, но още не е ясно кой ще бъде одобрен за стола на Поли Генова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар