От „Софиямед” разкриха истината за състоянието на Калин Терзийски

От „Софиямед” разкриха истината за състоянието на Калин Терзийски
5 (100%) 1 vote

Поставен му е холтер, който да проследи ритъмните нарушения

От болница „Софиямед”, където бе настанен по спешност Калин Терзийски, разкриха истината за състоянието му.

Припомняме, че се наложи скандалният писател и психолог Калин Терзийски да бъде настанен по спешност в лечебно заведение вчера, тъй като се оплаквал от сърцебиене. Според първоначалната информация, която бе съобщена в ефира на Нова тв по-рано днес, той е бил в прединфарктно състояние.

Специалистите от „Софиямед” посочиха, че са установили ритъмно нарушение, за което ще му бъде назначена терапия.

Калин Терзийски

Поставен му е холтер, който да проследи ритъмните нарушения

Предстои Калин Терзийски да бъде подложен на редица изследвания резултатите, от които да покажат точното му състояние, както и да насочи специалистите каква терапия да му бъде назначена, пише Блиц.

Медиците от „Софиямед” са категорични, че животът на Калин Терзийски е извън опасност. Той обаче ще остане известно време под наблюдение. Поставен му е и холтер, който да проследи ритъмните нарушения на сърдечната му дейност.
За момента никой не може да даде повече яснота по въпроса, както и по темата колко дълго ще продължи лечението му и дали има някакъв шанс да се върне отново във „Фермата”.

Припомняме, че преди да се стигне до спешния прием в лечебното заведение, Калин Терзийски бе поставен на системи в шоуто. До тази случка се стигна, след като изпи доста солидно количество алкохол и припадна на двора. Останалите участници в риалитито го пренесоха до леглото му и повикаха лекарски екип.

Психологът Ани Владимирова срази Калин Терзийски със земята. Тя бе категорична, че най-големият му проблем е тежката форма на алкохолизъм, от която страда. Ако не успее да се пребори с този проблем, нещата няма да се оправят, дори напротив – ще започнат да се задълбочават все повече.

Близките му отдавна алармираха, че са сериозно притеснени за здравословното му състояние, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар