Окончателно! Вижте кой колко ще прибере от ВИП Брадър

Окончателно! Вижте кой колко ще прибере от ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Явор Бахаров е най-прецаканият играч в този сезон

Участието във ВИП Брадър се оказа истинска златна мина за родните звезди.

Оказва се, че сеирджийското риалити, което приковава хиляди пред малкия екран, действа като благотворително предаване, тъй като известни личности от близкото минало, припечелват доста сериозни суми за закърпване на изтънелия им бюджет.

Ето кой колко ще прибере от този сезон на ВИП Брадър:

Оказва се, че мадам „Искрено и лично” – Миглена Ангелова ще гушне 100 хиляди лева. Тя е човекът, който успява да обърне къщата на ВИП Брадър с краката нагоре, така че може би си заслужава тлъстата сума.

ВИП Брадър

Явор Бахаров е най-прецаканият играч в този сезон

Веднага след нея по хонорар се нареждат Ирина Тенчева, Ути Бъчваров и Емануела, които според мълвата ще приберат по 90 хиляди лева от участието си.
Ирина Тенчева определено имаше нужда да изчисти имиджа си и ВИП Брадър се оказа идеалната възможност за това. Емануела пък се оказа истинска златна кокошка, тъй като успя да завърти не една, а цели две любовни интриги в къщата.

Жана Бергендорф, която по време на престоя си в къщата премина през всевъзможни катарзиси, ще гушне 80 хиляди лева за участието си.
Тя също направи опит да изчисти имиджа си, но май не успя да пожъне кой знае какъв успех.
Същата сума ще вземе и Рени, която е в тежко финансово положение.
Освен това фолк фурията се опитва да си върне предишната слава.

Бившият футболен бос Валентин Михов ще прибере 70 хиляди лева о участието си.
Той е един от малкото съквартиранти с достойно поведение и очевидно е влязъл само заради преживяването.

Лили Вучкова и Деси Цонева пък ще гушнат по 60 000 лв. за наследницата на Димитър Цонев се носи мълвата, че съвсем скоро ще стане част от екипа на Нова тв и то на никак не лоша заплата.

Георги Торнев ще прибере 50 хиляди лева от участието си във ВИП Брадър. Също с толкова е трябвало да забогатее и Явор Бахаров, но предвид стечението на обстоятелствата, няма да вземе и лев. Сумата, която ще прибере Христо Живков остава пълна мистерия, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар