Калин Терзийски е приет в тежко състояние в болницата

Калин Терзийски е приет в тежко състояние в болницата
5 (100%) 1 vote

Писателят е в прединфарктно състояние

Преди броени минути в ефира на Би Ти Ви бе съобщено, че участникът от „Фермата” – Калин Терзийски, е бил приет по спешност в болница.

Според информацията, той е бил приет в лечебното заведение в прединфарктно състояние. По всичко личи, че този път напрежението и алкохолът са дошли в повече на скандалния писател и психолог Калин Терзийски.
Към момента състоянието му се следи от специалисти.

Очаква се да бъдат извършени доста щателни прегледи и едва, след като стане ясно цялостното му състояние ще бъде решено дали може да се върне в играта или състоянието му не позволява.
Припомняме, че само преди броени дни, Калин Терзийски бе включен на системи във „Фермата”, след като заради огромното количество изпит алкохол, припадна на двора.

Калин Терзийски

Писателят е в прединфарктно състояние

Близките му отдавна информират, че са сериозно притеснени за състоянието му. Очевидно нещата се влошават с всеки изминал ден. Мнозина от тях са на мнение, че е много рисковано да продължи участието си в риалитито.

И докато състоянието на Калин Терзийски е под въпрос, психоложката Ани Владимирова го попиля в ефир с думите си. Тя бе категорична, че болестта, от която страда той се нарича алкохолизъм и има нужда от професионална помощ.
Тя подчерта, че голяма част от специалистите не смеят да дават съвети на писателя, тъй като самият той е завършил психология. Неспециалистите пък го харесват и не престават да му вдъхват доверие, че ще се справи сам. Ани Владимирова обаче е категорична, че Терзийски страда от тежка форма на алкохолизъм.

Самият той призна, че отдавна не бил посягал към алкохола и допълва, че се върнал към вредния си навик покрай връзката си с актрисата Елен Колева.
Малко след раздялата им тя призна в ефир, че изпитва сериозни угризения за това, че вече бившата й изгора се е пропил отново.
Факт е обаче, че ако Терзийски не обърне внимание на проблема, той ще се задълбочава все повече и повече, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар