Ваня Червенкова се появи с уникален, стилен костюм, дело на топ дизайнерката Евгения Борисова и марката й STAR DUST, на концерта на Браян Адамс в Арена Армеец, видя HotArena

Канадската рок звезда изнесе своето музикално шоу на 11 октомври в София, на което бе засечена известната бизнесдама Ваня Червенкова.

 
Желязната лейди винаги е проявявала вкус от висша класа с избора си на тоалети. И съвсем очаквано и този път не изневери на себе си.
Червенкова избра костюм на най - актуалната дизайнерка Евгения Борисова, с който се появи на концерта. Черно елегантно силно вталено сако, което подчертава талията й и риза от естествена коприна и дантела с богато деколте.
Ваня, която между другото е в отлична форма, определено събра погледите и обра овациите - твърди ХотАрена.
[caption id="attachment_497356" align="alignleft" width="287"]Ваня Червенкова се появи стилна и елегантна Ваня Червенкова се появи стилна и елегантна[/caption] Напомняме Ви, че Евгения Борисова и нейният моден бранд STAR DUST са любимци на куп родни знаменитости, сред които са: Емануела, Дарина Йотова, Александра Арабаджиева, Камелия, Катето Евро, Елена Кучкова, Деси Зидарова и др.