Гринго предлага брак на Софи Маринова (Всичко за сватбата)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго ще минат пред олтара, ромския славей ще се види като булка

Най-голямата мечта на Софи Маринова е на път да се сбъдне. Утре в „Папараци” любимият й Гринго ще даде публично обещание да я заведе пред олтара. Мускулестият избраник и фолк звездата официално ще сключат брак.Софи и Гринго при Патрашкова

Интервюто, което ще видите единствено в предаването на Николета Лозанова ще разкрие какви са последните намерения на култовата двойка. А първата, която ще научи новината и детайли около събитието от първо лице ще е журналистката Кристина Патрашкова, предават от  hotarena.net.

Сватбата на ромската перла и нейният любим била планирана през пролетта на следващата година. Софито от сега мечтае с каква булчинска премяна ще се стъкне за най-важния ден в живота си. Който чака отдавна.

Тържеството щяло да е пищно и разточително. Поканените щели да са повече от 1000 човека. Сватбата щяла да бъде най-малко два дена. Като първият купон ще е в Етрополския край където са повечето роднини на фолк звездата. От там веселбата ще продължи в Бургас. От където е Гринго и неговият род.

Софи и бъдещият й съпруг от сега се трудят за наследник. Не искат да губят време защото фолк певицата съвсем скоро ще чукне 41 години. А тя мечтае за повече деца. Тя признава, че иска да роди не по-малко от две. А може и три, че и четири наследника. Ако някой се шокира от нейното признание нека да помни, че ромските традиции повеляват да се раждат повече деца. А певицата е имощна и нищо не й пречи да ги отгледа в подходяща среда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар