Концертът на Слави блокира центъра на София (Пълна пустош в района)

Концертът на Слави блокира центъра на София (Пълна пустош в района)
5 (100%) 1 vote

Концертът на Слави Трифонов преминава при драконовски мерки за сигурност

Концертът на Слави Трифонов минава при драконовски мерки за сигурност, а часове преди събитието никой не се вижда около сцената. Подготовката за събитието тече вече дни наред, но въпреки това в района няма жив човек.

Единствено охранители със светлоотразителни жилетки се мяркат тук-там по булевардите. От 15 часа следобед до осем сутринта в неделя, движението в района ще бъде спряно.

Както е известно, Слави Трифонов обяви, че организира концерт в подкрепа на референдума на 6 ноември. Митинг-концертът ще се състои на „Орлов мост“ тази вечер, като се очаква на място да дойдат над 70 000 души. Прогнозите обаче са силно занижени, тъй като източници информират, че от всички краища на страната, фенове на Слави се организират и с автобуси ще пристигнат в столицата, за да видят шоуто му. Както е известно, събитието е в подкрепа на националния референдум, който Слави инициира и който ще се проведе на 6 ноември.

Дори и тези, които не се интересуват от референдума обаче, смятат да посетят концерта. И очакванията са най-малко 100 000 души да се съберат на „Орлов мост“ тази вечер.

Въпреки че шоуто ще започне в 19 часа, засега няма опашки, нито тълпи пред сцената. Всъщност мястото е буквално пусто, пишат от „Блиц“ и допълват, че освен сценични работници и охранители, други лица не се виждат в района.

Междувременно общината и полицията са взели драконовски мерки за сигурност по повод концерта. Поради страх от атентат или нападения, всички посетители ще бъдат проверявани, а освен това движението по няколко основни булеварди е спряно до утре сутринта. Градският транспорт също няма да се движи по обичайния си маршрут. А полицейски части ще охраняват Слави и екипа му, до края на спектакъла, който се очертава най-зрелищния досега.

Концертът на Слави затвори центъра на София

Концертът на Слави затвори центъра на София

Въпреки че екипът имаше концерти из няколко европейски града и изнесоха два грандиозни концерта — на стадион „Васил Левски“ и в зала „Арена Армеец“, очаква се този концерт да бъде най-големия правен от екипа на шоуто досега. И се очаква, освен с музика и танци, Слави да засегне активно и въпросите по референдума.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар