Невероятно! Американка родила 4 деца, а не е биологичната им майка

Невероятно! Майка ражда 4 деца, а не е биологичният им родител
0

Невероятно — жена родила 4 деца, но се оказало, че не им е биологична майка

Невероятно медицинско чудо, криминален случай с размяна на деца, или зловещ научен експеримент — тази история влезе в световните новини. Американка дала живот на 4 деца, но според лекарските изследвания не е биологичен родител на нито едно от тях. При това никой не може да обясни защо и как е станало.

Лидия Феърчайлд изпаднала в шок, когато разбрала, че не е биологична майка на децата си, въпреки ги е родила. След това трябвало да се защитава от безмилостна бюрокрация, докато е била обвинена в опит за измама за получаване на социална помощ и незаконно сурогатно майчинство.

Младата жена си направила ДНК тест след развод със съпруга си, когато подавала молба за социална помощ. Но тестовете показали, че тя изобщо не е майка на своите деца.

Социалната служба малко по-късно я обвинили в опит за измама, за да получава социални помощи, както и незаконно използване на чужди деца. И въпреки, че има медицински лица, които са свидетели и на трите раждания на 4-те й деца, властите били убедени, че е била сурогатна майка.

„Знам, че ги износих, и знам, че ги и родих. Нямах никакви съмнения, че са мои деца“ — разказала Феърчайлд пред медиите.

„Сядам вечер да вечерям с децата, и просто започвам да плачат. Само ме поглеждат и ме питат „Какво не е наред“. Идват при мен и ме прегръщат, а аз не можех нищо да им обясня, защото дори аз не разбирах“, разказва още тя.

След три заседания на съда, нейният адвокат се сетил за подобен случай, в който детето е имало ДНК, което не съвпада с майчината, защото майката е била химера.

Генетичният химеризъм е рядко явление, което се случва, когато бебето е родено с части на тялото, които всъщност принадлежат на неговия близнак.

Всяка осма бременност, всъщност започва като бременност с повече от един ембрион, но в повечето случаи само един се развива в плод.

Части от неразвития ембрион може в много малко на брой случаи да се слеят с развития и да се развие зародиш, който има два комплекта ДНК, които са различни от орган до орган.

В някои случаи, хората могат да имат различна ДНК за цвят на очите, петна по тялото, а понякога и за репродуктивната система — или просто яйчниците могат да бъдат наследени от неродения близнак.

Невероятно! Майка ражда 4 деца, а не е биологичният им родител
Невероятно! Майка ражда 4 деца, а не е биологичният им родител

След като нейният адвокат е поискал допълнителни тестове, съдът е установил, че тя наистина има химеризъм, така че всички обвинения срещу нея са били отхвърлени.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.