Палавница: Жени Марчева заряза мъжа си заради любовник!

Палавница: Жени Марчева заряза мъжа си заради любовник!
5 (100%) 3 votes

Жени Марчева се оказа голяма палавница!

Жени Марчева пак е на вълната на любовта. Скандалната водеща от Би Ти Ви, чието име отново се завъртя в ефир заради интервюто с евродепутата Николай Бареков, върти страстна любов.

Но не със съпруга си, а със състоятелен мачо. Това упорито се шушука из коридорите на медията. Както и за скандала й с бившия й колега.

Жени Марчева

Жени Марчева далеч не била толкова скромна, колкото изглежда

В ефир брюнетката реши да изпита Бареков колко знае английски език в писмен и говорим вид. Тя го накара да прочете едно изречение от вестник Таймс, но Николай Бареков категорично отказа.

Той възропта, че няма да се подлага на изпит пред нея и демонстративно напусна студиото на медията.

„Слагаме точна на нашия разговор. Оставам зрителите да се насладят на хубавите ви „баджаци” в тази част на деня”, разгневен изстреля Бареков, преди да напусне стола си.

Оттогава това прозвище е неделима част от същността на телевизионерката. За нея отдавна се носят легенди за креватните й подвизи.

Водещата с панагюрски корени е зарязала съпруга си Мартин и двете си деца и се е впуснала в нова афера. Това се случва покрай безцеремонното нахлуване на хубавицата в новинарския екип на известната медия.

В началото на кариерата си тя е водеща в сутрешния блок на БНТ1, но после напуска обществената медия. След това отива в Дарик радио, като твърди, че го е направила заради двете си малки дъщери, които искала да я виждат сутрин, след като се събудят.

Но през 2013 година се връща пак в БНТ, след което влиза в Би Ти Ви. Клюката обаче свързва кариерата й не единствено със собствените й способности.

Упоритият слух я обвързва с президента Георги Първанов. Според него двамата са били любовници година и заради това той я изстрелва в Би Ти Ви. Но и досега Жени Марчева и Първанов упорито отричат да са имали афера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар