Новият на Антония Петрова се замогна: Виж къде я заведе!

Новият на Антония Петрова се замогна: Виж къде я заведе!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова се фука, че новият й я завел в Барселона!

Александър Бередин все още се дърпа и не иска да подпише документите за развод с миската Антония Петрова. А това може да се окаже пагубно за сватбените й планове с новата й половинка.

Антония Петрова е решила да дразни съпруга си Александър Бередин. Двамата са в развод и миската му връща, заради упорството да не подпише документите за развод.

Антония Петрова

Антония Петрова най-после отиде в чужбина с новото си гадже

Тя е избягала в Барселона, за да отмаря. Ваканцията й е платена от новото й гадже, похвали се самата тя в социалната мрежа. Мис България 2009 обаче зорко пази новото си гадже.

Тя изобщо не иска да го показва пред медиите, вече опарена от връзката си с руския милионер. Единственото, което се знае за него е, че е значително по-млад от настоящия й мъж.

Тя не само се глези в слънчева Испания, но и намеква, че вероятно отново ще мине под венчило с новата си тръпка. Мис Тоца, както повече е известна перничанката цели вероятно да разстрои Бередин.

Руският олигарх обаче не й остана длъжен и й се присмя в социалните мрежи, че без неговото богатство тя няма да се чувства добре.

Той сакрастично подметна, че заместника му няма тези средства, за да си позволи да глези жена му. Заради това Тоца пусна тези провокативни кадри от почивката си в Барселона. Вероятно новия й е скътал някоя и друга пара, за да си позволят двамата подобна ваканция.

„Обичам да съм в компанията на любимия си човек. Харесвам и храната, която двамата си поделяме”, написа язвително Антония Петрова в отговор на нападките на Александър Бередин.

Но тревогата й остава, защото плановите й за нова сватба могат да пропаднат. Все пак все още водещия й се по документи съпруг не иска да й даде развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар