Скандал: 100 Кила публично унижи Жана Бергендорф! (певицата бясна)

Гласувайте за статията

100 Кила се подигра на Жана Бергендорф и то публично!

Рапърът 100 кила жестоко се изгаври с певицата Жана Бергендорф. Това той направил на едно свое участие. „ С тези огромни паласки вече приличам на Жана Бергендорф”, изцепил се певеца пред препълненото заведение.

Това предизвикало бурна реакция и една ли на червекоската ще й се понравило подобна подигравка. Припомняме, че поп дивата качи поне десетина килограма в Къщата на Големия брат.

Жана Бергендорф

100 Кила обиди Жана Бергендорф жестоко

Тя бе една от съквартирантките в къщата и заедно с кавгите и скандалите, които заформяше, певицата не спря да се тъпче. Заради това стройната й фигура изчезна и на нейно място се настани доста напълняла изпълнителка.

Това накара ВИП Брадър да вземе спешно мерки. Той извика провинилата се певица в Изповедалнята й я накара да започне картофена диета, за да смъкне излишните килограми, които натрупа за отрицателно време вътре.

След като премина на новия си хранителен режим, резултата бе положителен, но много скоро след това зрителите гласуваха Жана Бергендорф да напусне шоуто.

Зверския си апетит победителката на Х фактор оправда с това, че се чисти от наркотиците и заради това има подобно хищническо отношение към храната.

Тя призна, че е имала големи проблеми с дрогата, но вече е нов човек и няма намерение отново да посяга към вредните вещества.

Дали това е така, тепърва ще се види. Но истината е, че Жана Бергендорф напълня от престоя си вътре, в реалите формата. След като в лицето Големия брат й каза, че е дебела, той я накара да вземе мерки за теглото си.

Но щом излезе от Къщата на ВИП Брадър Жана Бергендорф отново му е отпуснала края. Според запознати певицата продължила да се тъпче и навън, като за последно. Тя вече имала проблем не само с дрогата, но и със своите най-близки хора.

В къщата тя жестоко ги обиди с различните си изцепки по техен адрес и сега те вече са й обърнали гръб. Това допълнително тормозело изпълнителката на „Самурай“. Нищо чудно заради това да отнесе някоя нова гавра, както вече го направи рапъра 100 кила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар