Не е за вярване: Виж с кого е в сериозна връзка Преслава!

Не е за вярване: Виж с кого е в сериозна връзка Преслава!
5 (100%) 1 vote

Преслава още е лудо влюбена и във връзка със своя Гъмео!

Преслава продължава да е опасно близка с бивш брадър. Въпреки клюките по неин адрес, гласовитката от Добрич е пак със старото си гадже Станимир Гъмов.

Това твърди читател, който е категоричен, че една от най-желаните жени у нас и кукловода продължават да са заедно. Той споделя и изключително пикантни подробности от тяхната близост.

Преслава

Преслава и Станимир Гъмов още са заедно и влюбени

Според него двамата се често заедно. Те или се усамотяват в апартамента на звездата от „Пайнер” или кротко си гледат телевизия в апартамента й.

Не обичат много да афишират връзката си, но въпреки това продължават да са си близки. Един ден двамата влюбени гледали едно телевизионно предаване.

Тогава Станимир Гъмов споделил пред Преслава, че това занимание му е интересно като спорт, който набира своите последователи. Особено частта, в която се виси на въже продължително дълго време.

Той споделил това със своята любима и оттогава това се загнездило като фикс идея у фолкаджийката. Чалга фурията намислила начин да изненада своето ново-старо гадже и наистина успяла.

Певицата взимала тайно частни уроци по уменията да виси на въже с главата надолу и била доста напреднала в това изкуство. Един ден тя изненадала актьора и той останал с отворена уста от уменията на поп фолк дивата.

За това се похвалила самата пайнерка пред своя приятелка. Тя й казала как изненадала Гъмео и той останал със зяпнала уста заради таланта на своята любима.

Напоследък Преслава не спирала да споделя в социалната мрежа за подаръците, които получава и намеква често, че има нова тръпка до себе си.

„Това обаче изобщо не е никаква нова тръпка. А е старият и добре познат кукловод Станимир Гъмов, чието прозвище от ВИП Брадър вече е Гъмео. Но единствено Преслава може да види неговия чар, като за широката общественост той продължава да е скрит”, не спира да се подиграва зевзека с любовта на Преси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар