Вижте каква всъщност е целта на стипендиите за ромските деца (Цялата истина) Преглеждания: 5887

Стипендиите за ромските деца предизвикаха сериозно недоволство
0
Оценете този post

Стипендиите за ромските деца са на път да разпалят гражданска война

Стипендиите за ромските деца целят да осигурят повече гласове за ГЕРБ на президентските избори

Стипендиите за ромските деца са на път да разпалят гражданска война. И с право. Решението учениците от малцинствата да получават стипендия от по 30 евро на месец при успех 3,50 е повече от несправедливо спрямо българчетата, на които им се отпускат по 30 лева и то само за отличен успех над 5,50.

Стипендиите за ромските деца предизвикаха сериозно недоволство
Стипендиите за ромските деца предизвикаха сериозно недоволство

Гласоподавателите заподозряха, че зад това решение стои най-обикновен популизъм. И желание на управляващите да си гарантират ромските гласове 10 дена преди президентските избори. Вижда се, че в последните дни всички министри под строй обещават какво ли не на народа и изведнъж всички станаха вестители само на добри новини.

Министърката на благоустройството Лиляна Павлова отсече, че повече дупки нямало да има никъде в България и дори вечно навъсеният и криещ се от медиите финансов министър Владислав Горанов изненадващо заяви, че трябвало да се помисли за повишение на доходите. Енергийната шефка Теменужка Петкова спести лихвите по АЕЦ „Белене”, а екологичната – Ивелина Василева, ще прави чудеса с минералните води. Добрите новини валят една след друга и човек ще рече, че за една седмица България се превърна в рай, предават от Агенция ПИК.

Със сигурност обаче зад тези внезапно завалели добри новини стоят други подбуди, убедени са избирателите. От ГЕРБ са силно притеснени, че в последните месеци подкрепата за тях значително намаля вследствие на куп решения, засягащи негативно българина и начина му на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.