Вихра Петрова смаза Ирина Тенчева (Задава се нова война между двете)

Вихра Петрова смаза Ирина Тенчева (Задава се нова война между двете)
5 (100%) 1 vote

След временното затишие между Вихра Петрова и Ирина Тенчева, войната между тях е на път да избухне отново с пълна сила

Задава се същинска война между Вихра Петрова и Ирина Тенчева. Повече от ясно е, че след излизането на последната от „ВИП брадър“ войната между тях ще придобие нови измерения. Повод за тези твърдения е пост в блога на Вихра Петрова. Брюнетката реши да направи анонс за участниците във форма и разбира се не пропусна бившата си дружка.

Въпреки, че постът е публикуван от блогъра Радослав Стоянов, повече от ясно е, че именно Вихра Петрова стои зад това. Едва ли в личния й блог се публикуват постове без нейно съгласие.

Авторът пише, че се е препотил доста, докато открие поне един положителен коментар за Ирина Тенчева. Във въпросния коментар пише, че блондинката е гордостта на мама и да не пропуска шанса си и този път да си хване продуцента и да роди от него. Още повече, че веднъж вече го е направила. Изглежда в коментара става въпрос за Нико Тупарев, който е продуцент на ВИП Брадър.

Читателят, написал коментара, съветва Тенчева по-добре да си хване Митьо Пищова за съпруг. Богат и известен е и освен това се е кандидатирал за президент.

ирина вихра

Вихра Петрова „нахрани“ Ирина

Друг читател пише, че Ирина Тенчева, която месец наред обикаляше медиите, за да ни убеждава, че е добра майка, заряза бебето си, за да участва във ВИП Брадър.

Блогърът на Вихра Петрова не подминава в критиките си и Лара. Той споделя, че тя е успяла да разбие положителната му представа за нея, превръщайки се в покорен слуга на Иринчето. Но авторът разбира много добре поведението й си го обяснява с желанието на Лара да се уреди на работа в някоя от продукциите на Иван Христов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар