Анджелина Джоли и Брад Пит в спор за имот

0
5/5 - (1 vote)

Анжделина Джоли и Брад Пит в спор за имот, закупен от двамата преди брака

Малко след като стана ясно, че Анджелина Джоли се развежда с Брад Пит, тя сподели, че няма финансови и имотни претенции. Актрисата сподели, че единственото, което желае, е да получи пълно попечителство над децата.

Но веднага след решението за развод, между двойката възникна и първия спор за имот. Актрисата настоява да продадат имението в Южна Франция, в което се венчаха през 2012 година. Актьорът бил категорично против продажбата на Шато Миравал. Но в крайна сметка склонил имението да се продаде.

Анджелина Джоли изяви желанието си да продаде скъпия имот още в началото на това лято. Тя и Брад Пит купиха имението за 60 милиона долара.

Преди няколко месеца Анджелина Джоли сподели, че иска да го продаде и да вложи парите от продажбата в политическата си кариера.

Но още тогава Брад Пит се противопостави на решението й. Вероятно заради сантименталната стойност, която има имението за него, той не желае да го продаде.

Двамата купиха имението малко преди да сключат брак. Те се венчаха в романтиката на френския прованс. От тогава имението Шато Миравал придоби световна популярност.

Към него има и стотици декари лозови масиви. Двойката веднага прояви предприемаческия си нюх и инвестира в производството на качествено френско вино. Продукцията, произвеждана в Шато Миравал, придоби световна популярност, защото на всяка бутилка са изписани имената на двамата актьори.

Анджелина Джоли
Брад Пит и Анджелина Джоли продават имението във Франция

От 2012 година до сега всяко лято Анджелина Джоли и Брад Пит отдаваха под наем имението. То се състои от 35 самостоятелни спални. Разполага със самостоятелно звукозаписно студио, водопад и огромен парк.

Както вече стана ясно, разследващите нищят нова версия по казуса „Бранджелина“. Те разследват Брад Пит и заради съмнения, че е посягал на Анджелина Джоли.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.