Нова война между Глория и Ивана (Вижте за какво се скараха този път)

0

Войната между Глория и Ивана е на път да се разрази с пълна сила

Позатихналото напрежение между Глория и Ивана е на път да се възпламени отново. Двете фолкаджийките се хванаха за косите. Ябълката на раздора този път се оказа предстоящия концерт на „Планета Пайнер“, който ще се състои в края на другия месец в „Арена Армеец“.

Митко Пайнера вече е вдигнал ръце от Ивана и Глория. От години и двете бойкотират подобни събития под предлог, че са пренебрегвани от по-младите им колежки. Но този път Митко Пайнера бил принуден да ги покани. Причината за това е, че някои от най-актуалните имена няма да присъстват. Галена е една от изпълнителките, които няма да блеснат на сцената.

Поради напредването на бременността й смядовката ще се оттегли. По всяка вероятност точно тогава тя ще е преустановила участията си и ще бъде в отпуск по майчинство.

Джена също няма да присъства. Както вече съобщихме, за разлика от колежката си Галена, тя кара изключително тежка бременност. Покрай неразположенията, типични за първите месеци на бременността, Джена дори е свалила няколко килограма. Съпругът й Наско се притеснява, че ако тя продължава с участията, много скоро ще се озове в болницата.

Друга звезда, чието присъствие все още не е потвърдено, е Емилия. Само преди броени дни тя стана майка за втори път. Слуховете гласят, че тя ще върне на сцената след няколко седмици и първата й изява ще бъде именно този концерт.

Глория и Ивана
Глория и Ивана в люта война заради концерта

Поканите към Ивана и Глория разпалиха същинска война между тях. Глория е категорична, че тя трябва да закрие концерта. Ивана също не отстъпва и настоява тя да пее последна.

Докато двете предявяват претенциите си, Митко Пайнера сериозно се замисля дали да не предостави честта да закрие концерта именно на своята любимка Преслава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.