Трогателно: Решението на Жана Бергендорф разтърси всички!

Трогателно: Решението на Жана Бергендорф разтърси всички!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф протегна ръка за прошка на баща си!

Пълен обрат в живота на Жана Бергендорф е настъпил след излизането й от ВИП Брадър. Певицата трайно се е сближила с баща си Марио Чолаков.

Цели 30 години той нито я е потърсил, нито се е грижил за нея, нито се е интересувал от нея. Сега, след като стана известна, той е изникнал от нищото.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф реши да прости на родния си баща

Преди две години майка й Анита Караиванова и сестра й Ада го откриват във Фейсбук. Тогава Жана Бергендорф за първи път се вижда с него и сега вече му е простила. След като майка й забременява от него, биологичния й баща изчезва.

Дълги години е работил в чужбина и сега се е завърнал, защото има още две деца. Жана Бергендорф се е запознала и вече контактува и с двамата се полубратя.

Това се е случило, след като най-близките й напълно са й обърнали гръб. Те не искат да я видят и чуят заради нелепите лъжи, които тя не спря да ръси за тях в Къщата на Големия брат.

Майка й, нейната сестра и все още законния й съпруг са напълно наранени от нелепиците, които тя разказа в шоуто. Освен това проблемът й с дрогата е много по-сериозен от това, което тя сподели в реалите формата.

Жана е изпаднала в немилост от най-близките си, но нито им се извинява, нито се поправя, издават близки до семейството.

Припомняме, че вътре в предаването певицата разказа, че е била изоставено дете, живяла е по интернати, не е ходила на училище и е била жестоко малтретирана от любовниците на майка си.

Съучениците й обаче опровергаха тези нейни нелепи измислици и го отдадоха на богатото й въображение.

Стана ясно, че Жана не само не е била изоставена и не е живяла по пансиони, но все още се радва на вниманието, обичта и грижата на своята майка. А Анита продължава да работи като таксиметров шофьор.

Съпругът й, датчанина Стефан Бергендорф, от когото Жана има син Леон, също е наранен и засегнат от скандалното поведение на изпълнителката на „Самурай”.

Досега той й е прощавал всякакви изцепки, опитвал се е да й помогне, бил е близо до нея, но вече е крайно разочарован от поредните й изцепки.

Лимитът му на търпение се е изчерпал и той вече бил решен да се върне в родината си. Но най-вероятно ще направи всичко възможно да вземе със себе си и малкия си син.

А да получи родителските права над Леон няма да е трудно, предвид арестите на Жана и неглижиране на майчинските й задължения към детето й, подозират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар