Съотборничките на Цвети Стоянова с гореща фотосесия (Вижте ги!)

Гласувайте за статията

Съотборничките на Цвети Стоянова захвърлиха триката

Съотборничките на Цвети Стоянова заснеха предизвикателна фотосесия. Илиана Раева побърза да сподели част от снимките, които ще украсят страниците и корицата на ноемврийския брой на „Харпър Базар“ у нас.

Разбира се, критиките не закъсняха. И бившата грация се намеси в заформилата се дискусия. Фен на страницата й написа, че чрез тази фотосесия златните момичета навлизат в един друг сегмент. Той допълни, че не му харесват в тази светлина. Според него грациите са прекалено разголени и имат твърде много грим.

Илиана Раева се намеси, заявявайки че в спорта, който тренират, на терена им се налага да бъдат много по-разголени. По време на изявите си носят много повече грим, категорична е шефката на федерацията. Тя допълни, че момичетата са прекрасни и в тази светлина – изглеждат женствени, красиви и естествени. Такива са и в реалния живот, категорична е Илиана Раева.

Само преди няколко дни бившата грация потвърди невероятна вест. Тя сподели, че Цвети Стоянова също ще бъде част от бенефиса на момичетата в „Арена Армеец“. Грандиозното събитие ще се състои на 17 ноември. Това ще бъде първата публична изява на Цвети Стоянова след инцидента.

Шефката на федерацията заяви, че грацията се възстановява. Думите и потвърди и снимка, публикувана в мрежата от нейната съотборничка Цветелина Найденова. На фотоса Цвети е скрила очите си, но въпреки това става ясно, че тя и нейната съотборничката прекарват добре заедно.

Причините за инцидента с нея остават неясни. Появиха се множество спекулации по случая. Една от тях гласи, че Илиана Раева и зет й Георги Коруджаев са замесени в драмата. Според слуховете футболистът имал чувства към Цвети Стоянова. Грацията също отговаряла на тях. Но след намесата на Илиана Раева, футболистът се отказал от грацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар