Николай Бареков проговори след скандала с Жени Марчева: Тя беше полуоблечена!

Николай Бареков проговори след скандала с Жени Марчева: Тя беше полуоблечена!
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков обясни неговата позиция за скандала в студиото на бТВ

Николай Бареков не съжалява за действията си

Николай Бареков разкри неговата позиция за скандала в бТВ, когато той демонстративно напусна студиото, обиден от отношението на водещата Жени Марчева. Пред „Ретро“ Бареков коментира държанието на Марчева и не скри огорчението си, че едни журналист може да падне толкова ниско.

Николай Бареков проговори за скандала в бТВ

Николай Бареков проговори за скандала в бТВ

Евродепутатът е категоричен, че водещата се е държала като медийна проститутка и е обслужвала интересите на управляващите. И вместо като колегите си от Европа да критикува властимащите, тя е насочила вниманието си единствено към опозицията.

Бареков е убеден, че хората от властта са поръчали на Марчева как да се държи в студиото си и какви въпроси да задава. Той коментира и думите си за баджаците на водещата, за които не съжалява. Тъй като Марчева е била в студиото в облекло, което не подобава на една сериозна водеща.

„Тя беше в полуголо състояние в студиото, това всички го видяхте. Не казвам, че от такива грешки са застраховани политици като г-жа Цецка Цачева. И въпреки нейното хубаво тяло за годините, на които е – г-жа Марчева е мой набор, аз не съм склонен да отида в сериозно политическо предаване в неделя сутринта и да гледам пред мен една разкрачена жена, все едно съм в трилър с Шарън Стоун. Това не е естетично.“, категоричен е Бареков.

Допълвайки, че по времето, в което е бил директор на телевизионна медия, не би допуснал негова подчинена да излезе на екран в този вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар