Линчуват Миглена Ангелова в Къщата: Виж бруталните й обиди към съквартирантите!

Линчуват Миглена Ангелова в Къщата: Виж бруталните й обиди към съквартирантите!
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова си заслужи линча от съквартирантите!

Миглена Ангелова пак направи на пух и прах съквартирантите си. Устата водеща направи солидна дисекция на звездите във ВИП Брадър и по-специално на мъжката част от нея.

Според чепатата екс водеща, кулинарът Ути Бъчваров е голям комплексар.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова обиди жестоко съквартирантите

„Той не може да понася чалгата и по повод или без такъв се нахвърля върху нея. Истината е, че е комплексар и чалгата, ама от най-долната, е вътре в него. Заради това той се бори със своите демони, затова напада, обижда и не знае как да реагира”, съсече готвачът чепатата русенка.

Тя не остави на мира и футболния ас Вальо Танев. Според нея той също имал проблеми със самия себе си. Защото още като прекрачил прага на Къщата, веднага се нахвърлил върху жълтите вестници.

Най-възрастният от съквартирантите във ВИП Брадър обвинил въпросните издания, че пишели небивалици, без да си проверяват фактите.

„А той колко факта провери, от както е вътре? Николко”, безпощадно го посече устата водеща. Мадам „Искрено и лично” не подмина и Роро. Според думите й тя има повече тестостерон и е на 100% мъж от сина на Вили Кавалджиев.

„Всички мъже в Къщата са мижитурки. Опитват се да си спасят собствените комплекси. Приличат ми на душевни инвалиди, които се подпират едни други. Искат да избягат от самите себе си”, не спря да ги кори Миглена Ангелова. Това чепатата телевизионерка направи пред сащисания поглед на певицата Емануела.

„Е, как ги нареди всичките”, възхити й се от цялото си сърце звездата на „Пайнер”. Поп фолк дивата се съгласи с констатациите на телевизионерката, но все пак успя да спомене, че нейния любим Христо Живков не спада в това русло.

Миглена Ангелова само премигна хитровато и не отговори, вероятно за да спаси достойнството на единствената си приятелка в Къщата.

Накрая сподели още нещо с Емануела. Тя откровено й каза, че вече не подминава глупаците. Прави й удоволствие да им обяснява колко са глупави или да им създава дискомфорт.

Но вече не ги подминавала с безразличие, за да не се фукат, че са победили някой по-умен от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Линчуват Миглена Ангелова в Къщата: Виж бруталните й обиди към съквартирантите!”

  1. Zlatena

    окт. 25. 2016

    Авторката на тази статия Силвия Борисова е платено от злобното чудовище в България наричащо се Урина Тенчева- Ирина.

Добавете коментар