Промиване на мозъци (Как ИДИЛ вербуват камикадзета?)

Гласувайте за статията

Промиване на мозъци в най-чиста форма – смразяващи разкрития

Това е най-чистата форма на промиване на мозъци. Видео разкрива, как ИДИЛ работят по вербуването на лица и как успяват да ги поставят в състояние на абсолютна психоза. В интернет се появи пропаганден запис на Ислямската държава, която показва един джихадист и неговата реакция, след като бъде избран, да бъде атентатор – самоубиец.

Клипът потресе цял свят, а реакциите са наистина смразяващи. В същото време гражданите са потресени от факта, че хора толкова лесно се поддават на манипулациите. А желанието на лицата да се жертват за подобна безсмислена кауза, са покъртителни.

Двамата бойци на ислямската държава първо изиграват някаква игра, която има за цел да определи в решителния жребий, кой да бъде победител, т.е., кой ще бъде изпратен на самоубийствена мисия. Когато е избран един от джихадистите, всички крещят от радост и от щастие, и започват да го прегръщат и да го поздравяват.

В продължение на видеото се вижда, как един автомобил преминава през едно изоставено село, а след това се появява и дим от експлозията. Въпреки че не е известно, дали избрания джихадист е този, който е извършил нападението, целта на пропагандното видео е съвсем ясна.

Зловещите кадри не са единствените. Както е известно, вербуването на джихадисти става изключително бързо, като за последното свидетелстват и атентатите от Брюксел и Ница. Граждани изпаднаха в шок, след атентатите, а и профилите на терористите не се вписваха в никакъв шаблон.

Както предават британските медии, това е един от многото начини, по които ИДИЛ се опитват да вербуват нови бойци и нови атентатори – самоубийци.

ИДИЛ разкриват как са вербували престъпници

ИДИЛ разкриват как са вербували престъпници

Страховете на мнозина са свързани именно с новите самоубийци. „Най-страшното е, че става въпрос за хора, с образование, привидно култивирани към новата среда, които не са имали достъп до подобна среда. И сега са най-уязвими“, споделят специалисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар